Friday, May 08, 2009

Injured!!!

Went for Lifemass worship practice last nite (with my 'injured' hand) hehe

Pictures was taken by Malcolm.

He sended me the MMS of my pictures this evening.. siap ada storyboard lagi nih!! haha


here it goes...


"Masuk la kalau brani. Nampak ni tangan saya injured. Saya kasi injured lagi yg satu ;p hehe"


"Check it out guys! Mcm ni la saya punya tangan kena drill.hehe"


"Hei! Jan memandai-mandai. Kecil tp fighter hahaha :p"



Author: ada-ada saja ko ni malcolm hehe ;p

2 comments:

IsaiahEzra said...

hahahahahaaaaaaaaaaa
adoi, wat hapend ty???

tapi u r realy a 'fighter' la, macam x sakit ja tu from ur face expression
;>

Charlene Dawn @ TiTy said...

hehehe...

faye, sa bertumbuk sama org ba tu WWF kan LOL.. ;p